23. - 26.02.2022.

DIZZ CONCEPT NA ADRIATIC DESIGN EXPO-U 2017.

INOVATIVNOST, FUNKCIONALNOST, DIZAJN I KVALITETA  smjernice su za rad multidisciplinarnog kreativnog tima tvrtke Dizz concept, koji već više od dva desetljeća radi na uređenju i opremanju interijera i proizvodnji namještaja prema vlastitim idejama, ali i po projektima mnogobrojnih hrvatskih arhitekata i dizajnera.

Za nas sve počinje s očuvanom okolinom i zadovoljnim čovjekom u poticajnoj sredini. Opredijelili smo se za stalna poboljšanja u sustavu upravljanja okolišem, prevenciju onečišćenja i usklađenost sa standardima i zakonskim propisima. Naš pristup održivom poslovanju uključuje postizanje visoke učinkovitosti potrošnje prirodnih resursa i smanjivanje ugljičnog otiska naših proizvodnih operacija. U svakom segmentu rada nastojimo osigurati čovjeku ugodno i zdravo radno i životno okruženje, jer sretan čovjek je motiviraniji, učinkovitiji, bolji. 

Kroz godine rada osigurali smo zatvaranje ciklusa proizvodnje od ideje do realizacije. Proizvodnja namještaja se tako izvodi u vlastitoj suvremeno tehnološki opremljenoj tvornici. Visoko obrazovan i iskusan radni tim kroz pristup upravljanja kvalitetom radnih procesa prema normama ISO 9001:2008 i ISO 14001:2004 jamči pouzdanost realizacije projekta bez obzira na obim i zahtjevnost.

Zbog ovakvog pristupa tvrtka je prepoznata kao pouzdan partner na poslovima opremanja interijera, tvrtka s kojom se računa i kroz višegodišnje ugovore o poslovnoj suradnji.

Dobrodošli u zonu dobre suradnje.

www.dizzconcept.com