23. - 26.02.2022.
23. - 26. 02. 2022.

Adriatic Design Expo

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom sajmu ADRIATIC DESIGN EXPO – NAMJEŠTAJ & VIŠE… koji se po drugi put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium areni od  23. do 26. 02. 2022. godine. Svojim iskustvom i velikim ambicijama pomoći ćemo izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju ADRIATIC DESIGN EXPO okuplja.

ADRIATIC DESIGN EXPO je sajamska manifestacija koja će u svojim okvirima ugostiti najpoznatija imena iz područja dizajna, te tvrtke iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj drvoprerađivačkoj industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se manifestacija ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana je začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Uživajte!