21. - 24.11.2018.
21. - 24. 11. 2018.

Adriatic Design Expo

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom sajmu ADRIATIC DESIGN EXPO – NAMJEŠTAJ & VIŠE… koji se po drugi put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium areni od  21. do 24. studenog 2018. godine. Svojim iskustvom i velikim ambicijama pomoći ćemo izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju ADRIATIC DESIGN EXPO okuplja.

ADRIATIC DESIGN EXPO je sajamska manifestacija koja će u svojim okvirima ugostiti najpoznatija imena iz područja dizajna, te tvrtke iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj drvoprerađivačkoj industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se manifestacija ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana je začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Uživajte!