20. - 23.11.2019.
20. - 23. 11. 2019.

Adriatic Design Expo

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom sajmu ADRIATIC DESIGN EXPO – NAMJEŠTAJ & VIŠE… koji se po drugi put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium areni od  20. do 23. studenog 2019. godine. Svojim iskustvom i velikim ambicijama pomoći ćemo izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju ADRIATIC DESIGN EXPO okuplja.

ADRIATIC DESIGN EXPO je sajamska manifestacija koja će u svojim okvirima ugostiti najpoznatija imena iz područja dizajna, te tvrtke iz sfere proizvodnje namještaja i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj drvoprerađivačkoj industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se manifestacija ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana je začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Uživajte!